Vilka är vi?

Vilka är vi?

The Garrison är född ur en passion för den legendariska serien Peaky Blinders. Vår ägare Ruben, inspirerad av den klassiska stilen och elegansen i denna serie, bestämde sig 2018 att starta sitt eget företag. Han ville bringa liv i Peaky Blinders-stilen och ge herrmode en ny dimension.

Från början var det klart att The Garrison skulle fokusera helt på onlineförsäljning. Det innebar att kunder enkelt och utan problem skulle kunna köpa en kostym online. Ruben insåg att framtiden inom modevärlden låg i onlineförsäljningen och ville dra nytta av detta.

Med The Garrison ville han skapa en plattform där kunderna skulle kunna välja mellan ett brett utbud av kostymer för riktiga gentlemän. Oavsett om det handlar om ett bröllop, ett affärsmöte eller en vardagsoutfit, hittar du hos oss den perfekta kostymen för att se stilfull ut.

Under de senaste åren har The Garrison utvecklats till en ledande aktör inom herrmode. Vi är verksamma i över 6 länder och erbjuder ett brett utbud av kostymer för riktiga gentlemän. På The Garrison står kundnöjdhet och kvalitet i fokus. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder den bästa servicen och det är därför inte förvånande att vi har ett genomsnittligt betyg på 4,7 av 5 stjärnor på Trustpilot. Tack vare vår unika stil och uppmärksamhet på detalj är vi stolta över att hjälpa våra kunder att skapa den perfekta looken.

Tack för att du besöker vår hemsida, vi hoppas att du snart ser dig i vår online butik. Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi står alltid redo att hjälpa dig.

Owner-the-garrison